Home Overzicht

  • Facebook
  • Google Plus

Wij zijn schoenadviezen.nl

Deze site is opgezet door Annelies Wouters en Judith Damen. Beiden zijn als podotherapeut werkzaam bij praktijk Podotherapie Almere. Annelies is tevens als schoenadviseur werkzaam bij deze praktijk. Zij heeft al jaren een passie voor schoenen, maar dan vooral om een ieder op een goede schoen te laten lopen die bij zijn of haar voet past en te vertellen waar men die dan kan vinden. Vanuit die passie is deze site ontstaan.

Pijnklachten aan de voet en voetproblemen hangen vaak samen met de schoenen die men draagt. Een schoen is een confectieproduct, dat wil zeggen dat men uitgaat van een gemiddelde en daar moet iedereen dan in passen. Het feit dat we met miljoenen mensen ook miljoenen verschillende voeten hebben kan een ieder bedenken dat dit zeker niet voor iedereen gaat lukken.

Hoe kunnen we dan toch die confectieschoen passender krijger voor mensen met voetklachten of een wat lastigere voet? Hoe kunnen we, door het kiezen van de juiste schoen. weer van onze voetklachten af komen? Wat is het verschil tussen een confectie- en een comfortschoen? Waar moet u op letten zodat u met enige kennis een schoenenwinkel binnen stapt en met de juiste schoen naar buiten loopt.

Een podotherapeut is een aangewezen persoon om u voetklachten te analyseren en advies te geven over een eventuele behandeling van uw voetklachten. Hieronder verstaan we ook het geven van een schoenadvies.
Want de podotherapeut kan nog zo'n mooie zolen of een perfecte orthese maken, wanneer deze in een verkeerde en slecht passende schoen terecht komt dan heeft de behandeling een minder goed resultaat.

Met behulp van deze site geven we u inzicht waar een goed passende (comfort)schoen aan moet voldoen en hoe u dat zelf kunt testen in een schoenenwinkel.
We geven informatie over schoenmerken en de locatie van een schoenen(speciaal)zaak.

Typ uw postcode in en laat een boodschap achter bij de podotherapeut bij u in de buurt.
Deze zal dan zo snel mogelijk met u contact opnemen.

Bent u op zoek naar een deskundig schoenadvies? Wilde u altijd al weten welke schoen het beste bij uw voet past? Waarom heeft u toch steeds last van die ene likdoorn op uw kleine teen? Wellicht kan een podotherapeut u hierbij van dienst zijn.


...........................................................................
Annelies Wouters
Podotherapeut en schoenadviseur

Kerkstraat 74, 1354 AC Almere, 036-5336013
info@schoenadviezen.nl www.schoenadviezen.nl


..........................................................................