De podotherapeut Overzicht

  • Facebook
  • Google Plus

Eerste consult

Tijdens het eerste consult vraagt de podotherapeut naar uw klachten en zal vervolgens uw voeten nader onderzoeken. Door het bewegen en aftasten van uw voeten heeft de podotherapeut een indruk van de bouw en de functie van uw voeten. Ook wordt er kritisch gekeken hoe u staat en loopt. Dit gebeurt met gebruikmaking van een drukmeetplaat waarbij er drukken onder uw voeten worden gemeten tijdens het stilstaan en het lopen.

Afhankelijk van uw klacht kan een aanvullend onderzoek nodig zijn van knie, heup en/of rug.

Als de oorzaak van uw klacht duidelijk is, bespreekt de podotherapeut samen met u de behandelmogelijkheden. Tevens worden de kosten met u besproken en geven we aan wat uw vergoeding van de verzekering zal zijn. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent en wat podotherapie voor u kan betekenen.

Voor een eerste consult dient u 40 tot 50 minuten te reserveren !

Neem bij uw eerste bezoek altijd een geldig identiteitsbewijs mee, evenals een paar (sport, of werk) schoenen. Vanaf augustus 2011 is podotherapeutische zorg direct toegankelijk. U kunt dus zonder verwijzing een afspraak maken. Hebt u wel een verwijzing van de huisarts of specialist? Neem deze verwijzing dan mee.

...........................................................................
Annelies Wouters
Podotherapeut en schoenadviseur

Kerkstraat 74, 1354 AC Almere, 036-5336013
info@schoenadviezen.nl www.schoenadviezen.nl


..........................................................................